Velkommen til!

Tusind tak!

Hold da op! Første udgivelse og jeg har allerede modtaget en sød kommentar på mit indlæg i går. Hvor er det dejligt at I rent faktisk er nogen der allerede følger med. Tusind tak! 

Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det var en stor grænse jeg skulle overskrive i går da jeg udgav mit første indlæg. 

Det er egentlig lidt underligt, at det var så grænseoverskridende, for jeg har en rigtig god fornemmelse omkring det her. I virkeligheden skyldes det jo nok bare, at jeg tænker lidt for meget over hvad andre nu egentlig vil sige.   

Jeg er blevet udfordret til at skulle blogge 7 dage i streg, så jeg kan  få bloggen igang. Jeg kommer blandt andet til, at dele lidt mere personlige indlæg som jeg tidligere har skrevet inden jeg ville blogge offentligt. 

Men bare rolig – det bliver ikke kun alvor i de her 7 dage. I slipper nemlig ikke for at høre lidt om min vinterferie og hvad jeg nu finder på af skøre ting. 

Tak til jer der læser med!

Kærligst Mia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig en kommentar hvis du har noget på hjertet - jeg vil så gerne høre fra dig!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til!