Velkommen til!

Velkommen til!


Hej og velkommen til!

Så fik jeg det endelig gjort – altså oprettet en blog.

Helt kort så er jeg 21 år (snart 22). Lige pt. nyder jeg at have sabbatår, men til sommer håber jeg på, at komme ind på drømmestudiet. Udad til et standart ungt menneske med et overforbrug af instagram, snapchat og andre sociale medier.

Og så tænker I nok: “Hvad er det så lige der gør at du vil starte en blog – det lyder jo rimelig meget som alle andre unge for tiden”. Og ja måske er det her en kliché men så lad det være det, men jeg tror på at jeg har et godt budskab – om ikke andet – når jeg lige lærer hele den her “blogger-verden” at kende.

Men jeg vil nu ikke nødvendigvis selv sige, at jeg er ligesom alle andre unge. For hver evig eneste dag går jeg nemlig rundt med min lille “kuffert” som jeg fik i hånden da jeg i som 18-årig blev ramt af svær stress og depression. En “kuffert” som indeholder livets op- og nedture, gode og dårlige minder, men ikke mindst alle mulige forskellige værktøjer som hjælper mig med, at lære mig selv endnu bedre at kende.

Her på bloggen vil jeg dele stort som småt og hvad der nu ellers lige rør sig. I kommer til at mærke min fighter-vilje og ikke mindst min stædighed når det kommer til at opnå de store mål såvel som de små mål. Også de mål som måske synes ligegyldige for andre og virker ubetydeligt små. Begge dele har nemlig hjulpet mig til at være lige præcis den jeg er i dag.

Mit største ønske med den her blog er, at vise andre, at man ikke er alene med stress og depression, og at man godt kan nå sine mål på trods af de svære perioder.

Jeg håber I vil tage godt imod min lille blog og at I vil bære over med mine små begynderfejl.

Kærligst Mia

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til!