Tusind tak!

Vinterferie!

Så blev det også vinterferie for mig! Jeg havde egentlig ikke troet at mit behov for lidt ferie var så stort som det nu er. At trække stikket i et par dage, har før vist sig at være det helt afgørende for mig. Så i en kombination med det og det faktum at siden jeg startede i børnehaveklasse (læs 15,5 år siden!!) har haft faste ferie-uger i løbet af et skoleår, gør at man lige skal vende sig til det “erhvervslivet”.

Ja, vi mennesker er virkelig vane-dyr.

Men det skal nu ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at have sabbat-år og få en pause fra skolebænken!

Hvad med jer – er I gået direkte videre efter gymnasiet?

Det var så lidt af mine aften tanker på sådan en almindelig tirsdag.

Kærligst Mia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig en kommentar hvis du har noget på hjertet - jeg vil så gerne høre fra dig!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tusind tak!