Road-trip!

Søvn…

Jeg har igennem længere tid, ligesom så mange andre, døjet med søvnproblemer. Noget der gør, at jeg næsten intet overskud har haft, hvilket også er derfor jeg ikke fik blogget de 7 dage i streg som lovet.

Det er enormt hårdt og opslidende psykisk og ikke mindst fysisk. Rent fysisk giver den dårlige og til tider manglende søvn en enorm uro i kroppen. Der bliver fremkaldt angst-ligene symptomer og humøret bliver sat på prøve. Dertil kommer så tankemylderet snigende med de kære bekymringstanker  – det er en ond cirkel.

Jeg kender efterhånden mig selv nogenlunde godt i situationer som disse. Derfor ved jeg også  at jeg smører det søde smil på facaden, tager på arbejde, og er 100% i det. Bagsiden er så at når jeg kommer hjem er jeg enormt udmattet og mit overskud er i underskud – hvis I forstår.

Derfor vil jeg tage jer med på min rejse til mere og bedre søvn, da jeg ved, at jeg ikke er den eneste der døjer med det.

For mig er søvn noget af det vigtigste, og jeg vil have styr på den på en positiv måde!

Kærligst Mia

PS: Del gerne dine tips til mere og bedre søvn i kommentarfeltet så vi kan få glæde af hinandens gode råd 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig en kommentar hvis du har noget på hjertet - jeg vil så gerne høre fra dig!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Road-trip!