Alt for længe siden...

10 positive ting ved COVID-19 Lockdown

Jeg glæder mig sådan til at nyhederne og de sociale medier handler om andet end COVID-19! 

Men jeg må ærligt indrømme at lockdown også har skabt tid og rum til en helt masse positive ting.  

Det har været virkelig sundt, for sådan en som mig, at være tvunget til at komme ned i et lavere gear. Det er ikke fordi den her tid med lockdown kun er fuldstændig fantastisk, men jeg synes bare sådan at vi alle har brug for at huske på alle de positive ting som den her lockdown har med sig.

Så her kommer 10 ting som jeg er glad for at kunne gøre/have tid til under COVID-19 Lockdown:

  • Der er ekstra god tid til at se venner/veninder, til en god gå-tur eller aftensmad – med afstand selvfølgelig.
  • Lockdown har lært mig, at komme helt ned i gear på en anden måde end når man er har ferie
  • Jeg sætter ekstra meget pris på, at se mine forældre, snakke med min farfar og skrive med resten af familien nu, end jeg gjorde før COVID-19 Lockdown. 
  • Tid til at ordne altanerne, så de bliver klar til sommer! 
  • Instagram Akademiet v. Camilla Steemann Jensen / CPH Agency – der er så god tid til at lære, at bruge Instagram rigtigt når det kommer til buisness. 
  • Tid til at fordybe mig i min yndlings serie, Castle, på VIAPLAY (en af de mere “dovne” ting, men nøøøj hvor er det rart at det er okay bare at bruge en hel dag på at se serie). 
  • Jeg fik færdiggjort min 2. striktrøje – oh yes, jeg er hoppet med på strikke-bølgen og startede i januar 2020 med at strikke min første ego-sweater. 
  • Jeg har tid til at lave smykker til min smykke virksomhed MiRa Copenhagen og få styr på indtægt/udgifter)  (det her skal jeg vel egentlig skrive reklame ved?) 
  • Forårsoprydning i lejligheden – det er altså bare så rart når der er styr på tingene. 
  • Jeg er rent faktisk foran med læsningen på studiet (når ja, jeg er startet på en videregående uddannelse, det fortæller jeg mere om i et kommende indlæg) 

Jeg tænker at dele processen med altanen med jer, fortælle jer noget mere om mit nye studie, min smykke virksomhed og ikke mindst mine strikkeprojekter – jeg er vild med kreative ting!

Prøv selv at reflekterer over 10 postive ting som DU synes at lockdown har gjort for dig. Del dem endelig i en kommentar hvis du har lyst. 

Kærligst Mia 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig en kommentar hvis du har noget på hjertet - jeg vil så gerne høre fra dig!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt for længe siden...