Efterårstanker...

Alt for længe siden…

Jeg er egentlig aldrig kommet ordentlig i gang med den her blog, men i de her Corona-tider, er det jo oplagt.

Hele pointen med bloggen er jo egentlig at dele min historie og bryde tabuet om depression og stress. Ikke mindst vil jeg så gerne dele ud af de ting jeg har lært om mig selv i processen, både under de sværeste dele af min sygdomsperiode, men også efter.

Jeg har valgt (efter lang tids tilløb og overvejelse), at stå frem og være ærlig om de ting jeg har været igennem. Jeg har simpelthen indset at jeg ikke kan ændre på det og at det altid vil være en del af min ”historie” (og ja det virker måske relativt det der med bare at skulle acceptere det, men det er det bestemt ikke).

Selvom jeg har deltaget i TV2 LORRYs miniserie ”På Trods”, så føler jeg stadigvæk, at det er enormt grænseoverskridende at skulle dele det med fremmede mennesker – også selvom jeg kun har fået meget god feedback på min medvirken i ”På Trods”.

Det afsnit, som jeg medvirker i kan du se lige her: https://www.tv2lorry.dk/unge-kaemper-sig-tilbage-pa-trods/mia-blev-indlagt-depression-i-gymnasiet-jeg-graed-uafbrudt

Jeg vil desuden opfordre dig til at se de andre fire afsnit, de er nemlig super inspirerende.

Jeg er af den opfattelse, at hvis jeg bare kan hjælpe én ved at fortælle min historie, så er dét det hele værd – og så prøver jeg gerne, at gøre det 100 gange eller mere!

 

Du skal være velkommen til at skrive en kommentar og du mere end velkommen til også at dele hvis du også har lidt eller lider af en psykisk lidelse, så vi sammen kan bryde tabuet.

 

Kærligst Mia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig en kommentar hvis du har noget på hjertet - jeg vil så gerne høre fra dig!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårstanker...